Російський музичний продюсер Барі Алібасов піддав нищівній критиці музиканта Юрія Лозу, за його відгуки про творчість груп Led Zeppelin і The Rolling Stones, і музику Вольфганга Амадея Моцарта.

"Все, що ти несеш, Юра, вже було в газеті "Правда" в 1936 році в статті "Сумбур замість музики" по опері Д. Шостаковича "Леді Макбет Мценського повіту". Юр, не ганьби нас, твоїх колег і друзів, тихо греби на своєму плоту і не роби росіян кретинами", - наводить слова Алібасова Федеральне агентство новин.

Творець групи "На-На" розповів, що знає Лозу краще його дружини, так з 1977-го по 1982-ий рік працював разом з ним в ВІА "Інтеграл", і що у Лози і в той час "мозок вже зашкалював".

"Коли Лоза прийшов в Інтеграл, його музичне мислення не тягнулося далі блатного ресторанного репертуару. Але дещо я з нього все-таки витиснув, музикант він непоганий. Однак примітивне мислення створювало Юрі чимало проблем", - повідомив російський продюсер.

Читайте також: У Києві виступить епатажна російська група Little Big (відео)

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Алібасов вважає, що Лоза не хоче миритися із забуттям і намагається нагадати про себе, роблячи такі скандальні заяви. Однак такі заяви говорять або про інфантилізм, або про ідіотизм російського музиканта, впевнений Алібасов.

Нагадаємо, нещодавно Лоза не втримався і знову піддав критиці манеру виконання гітариста Кіта Річардса, який нібито підроблявся під чорношкірих музикантів. "У музикантів Rolling Stones поганий слух, і вони грали - як негри - мимо нот", - пояснив співак в студії "Лента.Ру".

Крім того, Юрій Лоза заявив, що 80% творів композитора Вольфганга Амадея Моцарта - це самоповтори.