Нападаючий "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі в матчі проти "Реала" 2 квітня може забити свій 500-й гол у кар'єрі. Також перемога в цьому матчі, який у всьому світі називають "класико", значно наблизить "Барселону" до чемпіонського титулу в Іспанії.

"Буде здорово забити 500-й гол у кар'єрі в "класико", але ще краще буде здобути перемогу", - сказав аргентинець. Про це пише іспанське видання El Mundo Deportivo.

Підтримав Мессі його партнер по клубу і національній команді Хав'єр Маскерано. "Сподіваюся, Мессі заб'є свій 500-й гол у ворота "Реала" на цих вихідних, але нас чекає складний матч", - зазначив Маскерано.

Матч "Барселона" - "Реал" відбудеться 2 квітня і розпочнеться о 21:30 за київським часом. Після 30-и турів в чемпіонаті Іспанії "Барселона" йде на першому місці, випереджаючи "Реал" (він поки третій) на 10 очок.

Читайте також: Мессі відкриє в Барселоні ресторан розміром з місто

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, днями Мессі досяг позначки в півсотні голів у матчах за національну команду Аргентини. У грі відбірного турніру ЧС-2018 зі збірною Болівії (2:0) 28-річний аргентинець вразив ворота суперника з пенальті. Таким чином, Мессі тепер не вистачає семи голів, щоб стати кращим бомбардиром в історії збірної Аргентини і обійти Габіреля Батістуту, на рахунку якого 56 голів.