Колишній головний тренер "Шахтаря" Валерій Яремченко висловив своє ставлення до росіян і президента Росії Володимира Путіна. Росіян він назвав "заляканими", а Путіна - "карликом" з комплексами.

"У мене багато знайомих і в Москві, і в Росії. У них зовсім інше уявлення про Україну. Я не знаю, як вони війну виграли. Правда, війну вигравали всі - і українці зокрема. Українці більше своїх життів поклали. А росіяни - бздуни. Маленький карлик налякав їх так, що всі - і артисти, і військові - його бояться. Вони переконані, що ми чинимо неправильно, воюючи з "русскім міром", - розповів Яремченко в інтерв'ю "Футбол 24".

"Про що думають наші юристи та керівники? Невже сподіваються, що воно саме розсмокчеться? Що маленький карлик сам здасть Україну? Знаєте, чого бояться маленькі? Адже Гітлер був маленьким, Наполеон і Сталін - теж. У них комплекс неповноцінності! Знаєте, чого найбільше боїться Путін? Він знає, що в Україні його ніхто не боїться. Ось це його найбільший кошмар. Він володіє інформацією, що тут його всі посилають... далеко. Тому і залякує різні народи", - сказав колишній головний тренер "Шахтаря".

Читайте також: Футболіст Зозуля не поїде в Росію

Валерій Яремченко двічі працювала головним тренером "Шахтаря". У 1996-99 і 2001 роках. При ньому "Шахтар" завоював Кубок України в 1997 році. Крім "Шахтаря" Яремченко очолював такі популярні українські клуби, як "Карпати", "Іллічівець" і запорізький "Металург".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще