У Деснянському районі столиці, на Троєщині, уздовж проспекту Генерала Ватутіна, буде облаштовано парк відпочинку площею 13 гектарів. Відповідне рішення сьогодні на засіданні прийняли депутати Київради, повідомляє прес-служба органу місцевого самоврядування.

Статус парку з водними об'єктами було надано земельній ділянці між проспектом Володимира Маяковського і вулицею Оноре де Бальзака.

Відзначається, що в 2015 році поряд з цією територією вже з'явився невеликий сквер. "Однак озера, що знаходяться поруч, потребують очищення і впорядкування, що власне і передбачено цим рішенням", - підкреслила депутат Київради Ганна Старостенко.

Читайте також: Кияни висадили 10 000 дерев

Раніше місцеві жителі неодноразово зверталися до районної і міської влади Києва з проханням надати даній території статус парку і захистити від забудови.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще