Львівелектротрансу виділяють 51 мільйон гривень. Значна частка цих коштів має піти на капітальний ремонт трамваїв та тролейбусів, ремонт колій та контактних мереж. Купівля нових трамваїв сюди не входить. Натомість львів'янам відремонтують старі, повідомляє zik.ua.

"Львовом знову поїдуть небезпечні трамваї, які неодноразово горіли. Мешканці Львова отримають той самий дискомфорт та небезпеку у привабливішому вигляді: з новою фарбою на обшивці та новими вікнами"-, розповідає депутат від фракції "Свобода" Андріян Гутник.

Міська влада на цьому не зупинилась.Було проведено конкурс та обрано "найактуальніший новий колір для львівських трамваїв – колір політичної сили, яка має наразі більшість у Львівській міській раді.

У зв'язку з цим Гутник вимагає від мера Андрія Садового надати економічне обґрунтування щодо оновлення рухомого складу електротранспорту.

Читайте також: Банківські рахунки "пільговиків" перевірять

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Беручи до уваги неодноразові декларації вас особисто як очільника міста та керівництва відповідного комунального підприємства міста щодо придбання нових трамваїв, можливості в рамках численних кредитних ліній міжнародних фінансових інституцій, з якими співпрацює місто, субвенцію, передбачену держбюджетом України у 2015 році на придбання нових трамвайних вагонів вітчизняного виробництва для комунального електротранспорту, у 100 млн грн, розташування на території міста "Електротрансу", прошу надати мешканцям Львова техніко-економічне обґрунтування заходів з оновлення трамваїв Львова на 2016 рік", – вимагає Андріян Гутник .