Австралійська компанія IT Group випустила пристрій для селфі, який літає. Гаджет, який отримав назву ROAM-e, продаватимуть в усьому світі з червня.

"Проблема селфі-палки в тому, що вона обмежена довжиною палиці. Ми хотіли створити річ, яка робитиме фото, літаючи з вами", - сказав виконавчий директор IoT Group Іен Дюффелль. Про це повідомляє Mashable.

Прилад потрібно зв'язати зі смартфоном. Два його ротори можна запрограмувати, щоб вони розпізнавали обличчя. Гаджет може летіти на відстані до 25 метрів від користувача. Крім того, він може робити панорамні знімки або 20-хвилинне відео в режимі реального часу.

Розробники хотіли зробити пристрій таким, аби він поміщався в сумку. Тому, його ротори можна згорнути. "Ми хотіли, щоб пристрій був досить маленьким, щоб поміститися в сумку або кишеню. Ми змоделювали його не більш, ніж 600-мілілітрова пляшка води", - пояснив Дюффелль. У майбутньому компанія планує вдосконалити гаджет. Вона хоче, щоб ROAM-e розрізняв геолокацію і міг долітати до певної точки на карті і повертатися.

Читайте також: Робот перетворить селфі в намальовані портрети (відео)

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно в США дрон самостійно здійснив доставку пошти в населений пункт. Безпілотник приземлився в житловій зоні містечка штату Невада і залишив там пакет.