Як свідчить декларація про доходи, за 2015 рік мер Харкова заробив 15,3 млн. гривень, а це на 2 млн. гривень більше чим у минулому році.А от заробітну плату Кернесу знизили. Замість 106 тисяч гривень мер отримав усього 60 тисяч гривень, повідомляє newsroom.

Більшу частину суми, близько 11 мільйонів гривень,склали дивіденди і відсотки. Ще на 2,9 мільйона мер розбагатів за рахунок продажу нерухомого майна, а 1,2 мільйона отримав шляхом реалізації цінних паперів.

У Кернеса є будинок площею усього 7 квадратних метрів. Як свідчить декларація іншої нерухомості у мера нема.Хоча рік тому у Геннадія Адольфовича була квартира площею 154 "квадрата", однак про її продаж в декларації нічого не говориться.

Також Кернес поклав на рахунок у ПриватБанку 851 тисячу гривень, ще на 180 тисяч затягнуть цінні папери мера. Це значно менше, ніж місто раніше: тоді цінні папери Кернеса затягнули на 8,5 мільйонів.

Машини або іншого виду транспорту у Кернеса немає, про це також свідчить декларація. Хоча зазвичай його кортеж складається з 2-4 автомобілів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Цікаво те, що мер Харкова у декларації не зазначив доходів ані дружини, ані жодного з синів. У цій графі стоять прочерки.