Креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань "1+1", редактор програми "Гроші" Олександр Дубинський переконаний, що Валерія Гонтарєва і сьогодні співпрацює із російським компаніями і непогано на цьому заробляє. Про це Дубинський написав на своїй сторінці в Facebook.

"З допомогою проплачених блогерів нас намагаються переконати в тому, що президент - створював панамський офшор лише для того, щоб захистити "Рошен" від росіян, які влітку 14 року цілком могли взяти владу в Києві. А його персональний банкір Гонтарєва тим часом вела справи з першим віце-президентом російського Держбанку ВТБ Соловйовим, який володів 25% її Інвестиційного капіталу України.

Читати також: У відповідь Банкова може "мочити" Гнапа і Бабинець - Береза

Судячи з того, що офшорка Соловйова, яка позичала Гонтарєвій мільйони доларів - тепер переоформлена на маму дружини російського госбанкира - Гонтарєва веде бізнес з ВТБ і зараз. Я думаю, зайве нагадувати, що це за банк. І хто контролює його діяльність. Досить зазначити, що голова наглядової ради ВТБ - Олексій Улюкаєв, міністр економічного розвитку РФ. Так що дуже вірно Петро Олексійович сказав свого часу: "цинічні бариги". Найкраща характеристика для нього та його оточення.", - резюмував Дубинський.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилась інформація про те, що Валерія Гонтарєва, перебуваючи на посаді голови НБУ, і надалі продовжує співпрацювати із російськими банками.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще