Прогноз на тиждень з 4 по 10 квітня від таролога Ольги Соломки

У політиці повний швах. Складається враження, що нас накриє хвиля політичних самогубств – хлопці біля влади вестимуть себе як у передостанній день Помпеї – гулятимуть на всю губу, бо завтра для них може не наступити.

В економіці настає затишшя і спокій – все якось потроху налагоджується, місцями спокійно, місцями сумно, але загалом мирно.

Міжнародні справи для нас не надто вдалі в плані іміджу, хоча в плані грошей – цілком задовільні, з нами таки поділяться коштами.

Овен (21.03 – 20.04)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ви нині немовби в дитинство потрапите – нагадають про себе давні друзі, спогади, словом, замучить приємна ностальгія. Там же, серед давніх знайомців придивіться – раптом хтось запропонує спільну вигідну справу?

Тілець (21.04 – 20.05)

Комусь дуже знадобляться ваші навички і творчий підхід до справи. Підкорите усіх своєю впевненістю, майстерністю і готовністю до змін. Тож будьте готові приступити до нових обов'язків.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Нині у вас буде роботи – непочатий край, і роботи добре оплачуваної і творчої. А конкуренти тільки додаватимуть вам наснаги і впевненості. Тим більше, якщо сприймати їх не як конкурентів, а колег і вчителів.

Рак (22.06 – 22.07)

Нині ви виявите себе як справжній майстер, якому немає рівних, можете навіть не сумніватися у своїй обдарованості і талантах. Тому спокійно приймайте знаки уваги і вдячності.

Лев (23.07 – 23.08)

Включайте фантазію на повну потужність, оскільки одного холодного розрахунку в нинішніх обставинах вам не вистачить. Шлях, на який ви вступаєте, приховує чимало різних чудасій, будьте готові до всього.

Діва (24.08 – 22.09)

Вам належить зробити дуже непростий вибір – із хорошого вибрати ще краще. Тому підбивайте врешті підсумки хорошому і наважуйтесь вступити в новий період життя – ще успішніший, ніж зараз.

Терези (23.09 – 23.10)

Вас оточують справжні друзі і люди, яким ви небайдужі. І цього тижня вони будуть вас підтримувати і допомагати. Знайдіть можливість щиро подякувати їм просто за те, що вони у вас є.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

На початку тижня відчуватимете певний спад фізичних сил. Але це не завадить вам насолодитися успіхами – лаври переможця просто переслідуватимуть вас, де би ви не з'явилися.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Незважаючи на загальне напруження, ваш розум дозволить вам досягти певних успіхів, у тому числі і матеріальних. Єдине, про що доведеться подбати, так це про захист ваших завоювань.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Врешті гарні новини – навколо вас панує стабільність, розквіт. Ви впевнено досягаєте своїх цілей, причому надто і не напружуєтеся. Немов вам все приносять вже готове, що б не побажали.

Водолій (21.01 – 19.02)

Досить вже займатися самонавіюванням – доля підсовує вам чудову нагоду врешті вирішити ваше одне нагальне питання. Можливо, вам запропонують нову роботу із досить високим статусом.

Риби (20.02 – 20.03)

В особистих питаннях можливі загострення, але, все завершиться бурхливим примиренням. Вам дається можливість переосмислити свій погляд на життя, на себе і свої соціальні ролі.