Незабаром самокеровані автомобілі стануть невід'ємною частиною життя будь-якої людини. Вони замінять застарілі транспортні засоби з ручним керуванням. Під час поїздок людям необхідно буде якось розважатися.

Якщо людині більше не потрібно буде водити автомобіль, то у нього з'явиться вільний час в дорозі, яке необхідно буде чимось зайняти. Спілкування, читання газет і журналів, а також смартфони, звичайно, можуть виправити цю ситуацію, але не надовго. Компанія Ford вирішила, що найкращим варіантом стане кінотеатр.

Читайте також: 7 найнебезпечніших автомобілів у світі

Нещодавно американський автовиробник зареєстрував патент "розважальної системи для самоврядних автомобілів". По суті це буде кінотеатр всередині транспортного засобу. Як тільки автомобіль переведуть в автономний режим, перед пасажирами відкриється доступ до проектора і екрана. Схожі системи уже є, але їх можна зустріти лише в пасажирських літаках.

Але проект перебуває ще поки на стадії патенту. Компанія Ford налаштована на подальший розвиток технологій безпілотних автомобілів і створенні мультимедійних систем. Можливо, великий екран все-таки замінять на цифрові дисплеї. Також є побоювання щодо безпеки нового проекту. Викликає сумнів повна відсутність візуального контролю дороги водієм через великий екран. Важко буде отримувати задоволення від фільму, якщо постійно побоюватися, як би автомобіль не в'їхав в куди-небудь.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще