Ці веганські бургери чудово поєднуються із авокадо та підсмаженими тостами. Вони можуть стати частиною вашої низькокалорійної дієти, кожна порція містить 433 ккал.

Інгредієнти:

• 4 мультизлакові хлібці (кожен вагою близько 75г )

• 1 великий баклажан

Популярні новини зараз

Модельєр Андре Тан назвав справжніх "убивць стилю" для жіночих ніжок: "Вони вкорочують вам…"

Астролог Ганна Вергелес заявила, що всі Тельці та Скорпіони протягом року проходитимуть свої кармічні уроки

Вікторія Булітко пішла з "Дизель шоу" і перетворилася на просту пенсіонерку у хустині: "Десять років тому..."

Що сталося з героями серіалу "Кадетство": Соболєв безслідно зник, а Синіцин "посунув" Малахова

Показати ще

• 1 ½ ст. л. оливкової олії

• ½ ч. л кмину

• ½ ч. л коріандру

• 1 маленький червоний перець (відварений та дрібно нарізаний)

• 1 маленький жовтий перець (відварений та дрібно нарізаний)

• 1 червона цибулина (тонко нарізана)

• 1 ½ ст. л. червоного винного оцту

• 1 ст. л. цукру

• 25 г свіжого листя салату

• 1 великий помідор

Для соусу із авокадо:

• 1 маленьке авокадо (очищене і грубо нарізане)

• 2 ч. л. соку лайма

• 1 маленький зубчик часнику (подрібнений)

Приготування:

Розігрійте пательню на середньому вогні. Тим часом, щоб зробити соус із авокадо, помістіть всі інгредієнти в миску і добре розімніть їх виделкою, аби маса стала однорідною.

Тости піджарте на пательні і відкладіть. Далі наріжте скибочками баклажани та полийте з обох сторін оливковою олією, посипте кмином і коріандром. Після цього помістіть баклажани на сковорідку на піджарте з кожного боку.

Потім слід обсмажити перець і червону цибулю, протягом 8-10 хвилин. Додайте оцет та цукор. Готуйте ще кілька хвилин, постійно помішуючи.

А тепер переходимо до складання нашого бургера. На піджарений хлібець викладіть салат, після чого помідори, перець та підсмажені баклажани, далі покладіть соус із авокадо і накрийте знову хлібцем, закріпіть все дерев’яною шпажкою.

Раніше портал "Знай.ua" ділився смачним рецептом панкейків нашвидкоруч.