Час підготовки: від 30 хвилин до 1 години
Час приготування: від 30 хвилин до 1 години
Порції: 6
Підходить для вегетеріанців

Інгрідієнти:
Для основи чізкейку:
М'яке печиво – 200 р
Вершкове масло - 100 г


Для чорничного пюре:
Чорниця – 125 р
Цукрова пудра – 2 ч.л.


Для начинки:
Стручок ванілі, подрібнений
Жирний вершковий сир – 500 р
Яйця – 3 шт.
Сік з половини лимона
Жирні вершки – 75 мл
Пшеничне борошно – 56 р
Цукрова пудра – 196 р

Популярні новини зараз
Російські окупанти почали розмінувати Маріупольський порт заради 170 мільйонів: вкрадуть металобрухт і зерно Надя Дорофєєва розкрила ім'я того, кого обожнює після розставання з Дантесом: "Як можна бути милотою?" Нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України почалася: "Виповнюється пророцтво" Микола Томенко: "А що там з нашими, українськими гнидами?"
Показати ще


Для медових сот:
Мед – 35 р
Рідка глюкоза – 70 г
Цукор – 200 р
Сода – 20 р
Мелений чорний перець (за бажанням)

Приготування:
1. Для початку розігріваємо духовку до 130 градусів. Використовуйте форму для випікання діаметром 20 см.
2. Для того щоб приготувати основу для чізкейку печиво подрібнюємо в кухонному комбайні поки суміш не стане схожа на сухарі. Після цього змішуємо печиво з розтопленим маслом і вбиваючими рухами розподіляємо по формі для випікання і ставимо в холодильник.
3. Для чорничного пюре змішуємо ягоди і цукор, додаємо воду і кип'ятимо на повільному вогні поки чорниця не розм'якшиться. Після збиваємо все в блендері і пропускаємо через сито. Потім даємо трохи охолонути.
4. Для начинки ми очищаємо ваніль, збиваємо вершковий сир поки консистенція не стане однорідною. Після змішуємо яйця, лимонний сік і вершки.


5. Половину яєчної суміші додаємо до сиру і гарненько збиваємо до отримання однорідної маси. Додаємо борошно, цукор і решту яєчної суміші. Збиваємо.
6. Начинку виливаємо у форму, а зверху чорничне пюре. Випікаємо в духовці 40 хвилин або до тих пір поки чізкейк не придбає золотисту скориночку. Після цього даємо охолонути.
7. Для приготування сот поміщаємо на великому протвені силіконовий килимок.
8. Змішуємо мед, рідку глюкозу і цукрову пудру в глибокій сковороді. Нагріваємо до 150 градусів.
9. Потім перемішуємо суміш в соді (будьте обережні, так як суміш швидко густіє) і виливаємо на силіконовий килимок. За допомогою ножа, легкими рухами робимо соти, посипаємо все чорним перцем. Ставимо в холодильник для охолодження.
10. Перед подачею розрізаємо соти і прикрашаємо ними чізкейк.

На порталі "Знай.ua" ви також можете знайти рецепт ситних веганских бургерів.