Настав час готувати на зиму консервацію. Кожна господиня має свої перевірені рецепти, але іноді хочеться спробувати що-небудь новеньке.

Також домогосподарки нерідко відкладають створення перших консервацій на потім, адже вважають, що це досить складний процес. Але в зворотному переконує вокалістка групи "Неангели" Слава Камінська.

Вона поділилася шалено смачним рецептом аджики на зиму.

Абхазька гостра ароматна паста завжди підходить до м'ясних страв і гарнірів. "Аджика" у перекладі з абхазької мови означає "перцева сіль".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Аджика не тільки смачна, але і дуже корисна: вона стимулює процеси травлення, підсилює обмін речовин і володіє противірусним ефектом, що робить її необхідною в часи хвороб.

Тому українські господині щорічно закривають аджику і пробують нові рецепти. Своїм секретом смачної страви поділилася співачка на сторінці в Инстаграмм.

Приготування домашньої аджики не займе багато сил і часу, а її яскравий пікантний смак і аромат буде радувати вас всю зиму. Цей рецепт є базовим, тому кількість перцю чилі ви можете коректувати за своїм смаком, а також доповнити аджику різними прянощами.

Зірка не тільки опублікувала поради, як зробити запашну аджику, але і записала цікаве відео, в якому демонструє всі етапи приготування.

"Вирішила порадувати сімейних найсмачнішою в світі аджикою", – написала Слава Камінська.

Співачка готувала не одна, їй допомагав на кухні її син Леонард, який, ймовірно, і на закупівлю продуктів теж відправлявся з талановитою мамою.

Простий рецепт від Слави Камінської, як приготувати аджику:

Інгредієнти:
- помідор – 2,5 кг;
- солодкий червоний перець – 2 шт;
- гострий червоний перець – 2 шт;
- хрін – 250 г;
- часник – 150 г;
- цукор – 200 г;
- оцет – 200 мл;
- сіль – 100 р.

Спочатку все подрібнюємо за допомогою м'ясорубки. При цьому Слава порадила хрін спочатку порізати на маленькі шматочки, після чого поступово дробити в загальну масу.

Всі інгредієнти потрібно добре перемішати і розкласти по чистим простерилизованным банкам. Аджику закатати кришкою і зберігати в темному прохолодному місці.

Нагадаємо, смачний і швидкий сніданок придумували не одне століття тому. Оладки люблять малюки та дорослі. Побалуйте млинцями свою родину за заокеанським рецептом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", щоб приготувати смачну пасту, спробуйте приготувати цей гірчично-сирний соус.

Також "Знай.uа" писав, рецепт веганского бургера, який сподобається навіть любителям м'яса.