Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4-6

Інгрідієнти:
рибний бульйон - 750 мл
соняшникова олія - 2 ст. л.
½ цибулини фенхелю, дрібно нарізати
часник - 2 зубчики, подрібнити
рис різотто - 225 р
сухе біле вино - 300 мл
заморожений зелений горошок - 150 г
½ лимона, тільки сік
філе лосося - 2 шт., кожен по 150 г, тонко нарізати
крем-фреш високої жирності - 3 ст. л.
свіжий естрагон - 3 гілочки, крупно нарізати
пармезан - 30 г, тертий, плюс сіль і чорний перець приправи
стручковий горох - 50 г

Приготування:
1. Виливаємо бульйон в каструлю і кип'ятимо на повільному вогні.
2. Наливаємо масло у велику сковорідку, розігріваємо на середньому вогні. Додаємо фенхель і обсмажуємо протягом приблизно 4 хвилин або до тих пір, поки він не стане м'яким, часто помішуючи. Додаємо часник і рис, обсмажуємо протягом хвилини, постійно помішуючи.

Популярні новини зараз
Співачка Тоня Матвієнко розплакалася під час інтерв'ю через Арсена Мірзояна: "Краще б ти не приїжджав" ЗСУ ліквідували командира роти з полку Кадирова Асвада Ідрісова: "Операція "дон_гон_дон" Російські окупанти почали розмінувати Маріупольський порт заради 170 мільйонів: вкрадуть металобрухт і зерно Командир полку "Азов" Денис Прокопенко поговорив з дружиною по телефону: вірять, що незабаром возз'єднаються
Показати ще


3. Виливаємо вино в бульйон і доводимо до кипіння. Далі додаємо бульйон до рису і кип'ятимо, постійно помішуючи. Чекаємо поки він майже повністю розчиниться.
4. Продовжуємо повільно доливати бульйон і варимо різотто протягом 15-20 хвилин.
5. Додаємо зелений горошок і лимонний сік до бульйону і перемішуємо пару хвилин. Висипаємо скибочки лосося, крем-фреш, естрагон і пармезан.
7. Перемішуємо і продовжуємо варити, поки лосось не спливе.
8. Після, приправляємо різотто за смаком сіллю і перцем. Подавати слід гарячим. Також можна додати пармезан і стручки гороху для прикраси.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт смачного чорничного чізкейку.