Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1-2


Підходить для вегетаріанців

Інгрідієнти:
Вівсяні пластівці - 100 г
Курага - 25 г, нарізати
Чорнослив - 25 г, нарізати
Гарбузове насіння - 1 ст. л.
Насіння з соняшника - 1 ст. л.
свіжі ягоди, молоко, йогурт або фруктовий сік - щоб подавати

Популярні новини зараз
Командир полку "Азов" Денис Прокопенко поговорив з дружиною по телефону: вірять, що незабаром возз'єднаються Нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України почалася: "Виповнюється пророцтво" Микола Томенко: "А що там з нашими, українськими гнидами?" Леонід Кравчук за рік до смерті передбачив, коли Україна переможе: "Поки не змусять..."
Показати ще

Приготування:
1. Змішуємо вівсяні пластівці, курагу, чорнослив, насіння гарбуза насіння соняшнику разом, перемішуємо і ложкою висипаємо в миску.
2. Для подачі, додаємо кілька свіжих ягід і фруктів.
3. Заливаємо мюслі молоком, йогуртом або фруктовим соком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт аджики від Слави Каменської.