Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 1-2


Підходить для вегетаріанців

Інгрідієнти:
Вівсяні пластівці - 100 г
Курага - 25 г, нарізати
Чорнослив - 25 г, нарізати
Гарбузове насіння - 1 ст. л.
Насіння з соняшника - 1 ст. л.
свіжі ягоди, молоко, йогурт або фруктовий сік - щоб подавати

Популярні новини зараз
У Раді ухвалили закон про нові виплати чиновникам: до 800 тисяч особам з інвалідністю, а 1 млн - у разі загибелі Ані Лорак вперше сказала, чому зрадила Україну і назвала війну "конфліктом": "Сиди там і не смерди" Вчені дізналися, що в наших будинках брудніше за унітаз у тисячі разів - користуємося цим щодня Важкі випробування, а потім перемога: астролог розповів про складні часи для українців
Показати ще

Приготування:
1. Змішуємо вівсяні пластівці, курагу, чорнослив, насіння гарбуза насіння соняшнику разом, перемішуємо і ложкою висипаємо в миску.
2. Для подачі, додаємо кілька свіжих ягід і фруктів.
3. Заливаємо мюслі молоком, йогуртом або фруктовим соком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт аджики від Слави Каменської.