Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 9
Підходить вегетаріанцям

Інгрідієнти:
соняшникове масло з низьким вмістом жиру - 125 р
яйця – 2 шт.
коричневий цукор – 125 р
борошно – 75 г
какао-порошок – 50 р
простий темний шоколад – 50 г, нарізати
екстракт шоколаду - 1 ч. л.
щіпка солі

Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів. Змащуємо форму для випікання розміром 18 см.

Популярні новини зараз
Російські загарбники надіслали ешелон старовинних танків Т-62: "пам'ятка" з'явилася на вокзалі в Мелітополі Ксенія Мішина ледве стримує сльози через жителів Європи: "За що нам..." Надя Дорофєєва розкрила ім'я того, кого обожнює після розставання з Дантесом: "Як можна бути милотою?" Леонід Кравчук за рік до смерті передбачив, коли Україна переможе: "Поки не змусять..."
Показати ще

2. Збиваємо разом соняшникову олію, яйця і цукор. Перемішуємо в борошні і какао-порошку, потім додаємо шоколад і шоколадний екстракт. Перемішуємо з 1 чайною ложкою окропу і дрібкою солі.

3. Переносимо суміш у підготовлену форму і запікаємо протягом 30 хвилин.

4. Даємо охолонути, потім розрізаємо на 9 квадратів. Прикрашаємо какао-порошком і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі.