Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4


Інгрідієнти:
Вершки - 570 мл
Вівсяні пластівці - 85 г


Віскі – 7 ст. л.
Мед – 3 ст. л.
Малина – 450 р
Свіжа м'ята для прикраси

Популярні новини зараз
Володимир Дантес показав, кому дарує квіти після розставання з Надею Дорофєєвою: "Хвилюючий момент" Російські окупанти почали розмінувати Маріупольський порт заради 170 мільйонів: вкрадуть металобрухт і зерно Ксенія Мішина ледве стримує сльози через жителів Європи: "За що нам..." Надя Дорофєєва розкрила ім'я того, кого обожнює після розставання з Дантесом: "Як можна бути милотою?"
Показати ще

Приготування:
1. Підсмажуємо вівсяні пластівці на сковороді, намагаючись не спалити їх.
2. Злегка збиваємо вершки, поки вони не досягнуть м'якої консистенції, а потім додаємо віскі, мед, вівсянку і малину.
3. Подаємо в десертних склянках, прикрашених кількома малинами і м'ятою.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт американських вафель.