Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:
Ріпакова олія - 1 ч. л.
Фарш з м'яса ягняти (5% жиру) – 400 г
Часник - 2 зубчики, нарізати
Кмин - 1 ст. л.
Коріандр - 1 ч. л.
Цибульний порошок - ½ ст. л.
Копчена паприка - ½ ч. л.
Морська сіль - ½ ч. л.
Чорний перець - ½ ч. л.


Для подачі:
4 коричневі піти
Салат айсберг, подрібнити
¼ червона капуста, порошкоподібна і дрібно подрібнена
½ червоного цибулі, тонко нарізати
Червоний перець - 1 шт, тонко нарізати
Соус чилі - 2 ст. л.
Знежирений йогурт - 4 ст. л.

Популярні новини зараз
Українці зловили Тіну Кароль в обнімку з Григорієм Ліберманом - нарешті всі побачили його обличчя Лукашенко віддав наказ створити оперативне командування збройних сил білорусі на українському напрямку Кадиров після України погрожує вторгненням до Польщі Тіна Кароль зізналася, за якого чоловіка вийшла б заміж: "З автоматом, не бритий і не митий"
Показати ще

Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Накладаємо фарш у велику миску, додаємо часник, спеції і приправи, перемішуємо руками до тих пір, поки консистенція не стане однорідною. Запікаємо протягом 20 хвилин. Даємо охолонути.
3. В цей же час нагріваємо піту в духовці протягом 5 хвилин.
4. Вимикаємо м'ясо і нарізаємо кебаб тонкими смужками. На піту накладаємо інгредієнти. Додаємо соус чилі і йогурт.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт курки пірі-пірі