Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

оливкова олія
2 курячі грудки без шкіри (200 г кожна)
½ цибулини, дрібно нарізати
1 часникова гвоздика, подрібнити
100 г грибів, нарізати
250 мл курячого бульйону
сіль і перець
100 мл жирний крем-фрешу
1 ст. л. свіжозрізаної петрушки, для гарніру
300 г брокколі на пару, для подачі

Приготування:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1. Нагріваємо олію на антипригарній сковороді, додаємо курячі грудки і обсмажуємо протягом 10 хвилин або до тих пір, поки вони не обсмажаться з обох сторін.

2. У ту ж сковороду додаємо трохи олії і обсмажуємо цибулю протягом 2-3 хвилин або до напівпрозорості. Додаємо часник і обсмажуємо ще 1-2 хвилини. Додаємо гриби і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору.

3. Повертаємо курчати на сковорідку і перемішуємо. Доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 12-15 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем.

4. В цей же час, варимо брокколі в киплячій солоній воді до кипіння.

5. Перемішуємо все з фреш-кремом і петрушкою в соусі.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт традиційного шотландського кранахана.