Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

450 г свіжої журавлини

300 мл портвейну
115 г цукру
125 мл свіжого апельсинового соку
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1 ч. л. гірчичного порошку
1 ч. л. лимонного соку
щіпка меленої гвоздики
75 г родзинок
55 г мигдалю
1 ст. л. тертої апельсинової кірки
1 ч. л. тертої лимонної кірки
сіль

Популярні новини зараз
61,72 грн за кубометр: українці дізналися, скільки вони можуть заплатити за водопостачання вже з 1 квітня В Україні хочуть повернути навчання у школах двома мовами, але є нюанс: "Профільний предмет буде обов'язково" Українцям виплатять по 2200 грн від ПриватБанку, але отримають їх не всі: важливі нюанси та умови Старих субсидій вже не буде: українцям показали, як зміниться допомога на оплату комуналки з 1 квітня
Показати ще

Приготування:

  1. Змішуємо журавлину, портвейн, цукор і апельсиновий сік в кастрюлі на середньому вогні протягом десяти хвилин, поки плоди не розірвуться.
  2. Змішуємо кукурудзяне борошно, гірчицю, лимонний сік і гвоздику з невеликою кількістю води, щоб зробити пастоподібну консистенцію і перемішуємо в суміш ягід.
  3. Потім додаємо родзинки, мигдаль, апельсин і лимонну шкірку, тушкуємо протягом п'яти хвилин, а потім охолоджуємо.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт донер кебеба.