Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, нарізати
250 мл курячого або овочевого бульйону
200 г броколі
сіль і мелений чорний перець
вершки, для подачі

Приготування:
1. Нагріваємо олію в сковороді і обсмажуємо часник 1-2 хвилини.
2. Виливаємо курячий або овочевий бульйон в каструлю і додаємо брокколі.
3. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь, варимо 10-12 хвилин, поки брокколі не стане м'якою.
4. Приправляємо сіллю і перцем, а потім кладемо в блендер. Збиваємо до однорідної консистенції .

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


5. Розливаємо суп в сервірувальні миски і прикрашаємо вершками.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з коричневим соусом.