Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

300 р борошна грубого помелу
1 ч. л. солі
½ ст. л. розпушувача
1 ст. л. насіння анісу або фенхеля
1 ч. л. меду
30 г масла

Популярні новини зараз
Головне за ніч: небезпека для родин воїнів ЗСУ, українці масово повертаються з-за кордону, а окупанти здаються в полон Шахраї безсердечно оббирають родини українських військових: у Генштабі ЗСУ розкрили схему обману Ксенія Мішина ледве стримує сльози через жителів Європи: "За що нам..." Нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України почалася: "Виповнюється пророцтво"
Показати ще

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  2. Насипаємо борошно у велику миску. Додаємо сіль, розпушувач, насіння анісу, мед і масло. Ретельно перемішуємо, потім повільно починаємо додавати 175 мл води, помішуючи, поки у нас не буде м'якого тіста.
  3. Далі щедро розсипте борошно на робочій поверхні і розкатуйте тісто, поки воно не стане тонким.
  4. Вирізаємо з тіста кружечки діаметром приблизно 20 см - повинно вийти 6 - 8 кружечків. Вирізаємо невеликі отвори в середині кружечків.
  5. Поміщаємо хлібці на деко і наколюємо кожен з них виделкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з коричневим соусом.