Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

6 яблук
6 маленьких дерев'яних паличок
225 г гранульованого цукру
110 мл води
30 г масла
2 ст. д. золотого сиропу
4 ст. л. нарізаних змішаних горіхів

Приготування:

Популярні новини зараз
Російські окупанти почали розмінувати Маріупольський порт заради 170 мільйонів: вкрадуть металобрухт і зерно Ксенія Мішина ледве стримує сльози через жителів Європи: "За що нам..." Українці знайшли несподівану схожість між Іриною Федишин і Аліною Паш: "Кар'єра, якої не було" Леонід Кравчук за рік до смерті передбачив, коли Україна переможе: "Поки не змусять..."
Показати ще
  1. Наколюємо дерев'яні палички на половину яблука.
  2. Розчиняємо цукор і воду в кастрюлі з товстим дном на м'якому вогні.
  3. Додаємо масло і сироп в суміш і доводимо до кипіння. Продовжуємо кип'ятити, не помішуючи, поки консистенція не досягне 140 градусів.
  4. Знімаємо каструлю з вогню і обережно перемішуємо.
  5. Обережно занурюємо кожне яблуко в ірис, переконавшись, що кожне яблуко добре вкрите, відкладаємо його на деко, покрите антипригарним пергаментом. Запікаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мигдалевого тарта.