Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 10-12 шт.

Інгрідієнти:

350 г борошна
1 ч. л. соди
1 ч. л. солі
225 г масла
175 г цукрової пудри
175 г коричневого цукру
1 ч. л. ваніліну
2 яйця
350 г темного шоколаду, подрібнити

Приготування:

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

2. У мисці змішуємо борошно, харчову соду і сіль.

3. В іншій мисці змішуємо масло, цукор, коричневий цукор і ванілін до вершкової консистенції. Збиваємо з яйцями. Поступово додаємо борошняну суміш. Перемішуємо в шоколаді.

4. Поділяємо тісто на дві половини, прокатуємо кожну у форму ковбаси, приблизно 5 см в діаметрі. Обертаємо їх у плівку і кладемо в холодильник.

5. Коли будемо випікати печиво, просто тісто розрізаємо на шматочки товщиною 2 см і викладаємо на деко. Випікаємо протягом 9-11 хвилин, поки на краях не залишиться тільки золотисто-коричневий колір. Даємо охолонути протягом декількох хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного вершкового супу з солодкою кукурудзою.