Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 2-4

Інгрідієнти:

2 великі груші
1 ст. л. коричневого цукру,
1 ч. л. меленого імбиру

Приготування:

Популярні новини зараз
53-річна Надія Матвєєва закрутила роман з хлопцем, який на 20 років молодший: "Я говорила Маші Єфросиніній" Гвардієць "Шах" засмутив окупантів, і показав посилену оборону Харкова: "Будуть заздрити мертвим" Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, як окупанти намагатимуться знищити українців "Дуже сильно, примушує задуматись": після слів Анастасії Приходько сльози навернулися на очі
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 110 градусів. Беремо два аркуші для випічки

2. Нарізаємо груші на дуже тонкі кільця, використовуючи дуже гострий ніж.

3. Кладемо груші в один шар на пергамент.

4. Змішуємо цукор і імбир, потім щедро посипаємо все чіпси. Випікаємо в духовці три години, перевертаючи на півдорозі.

5. Виймаємо чіпси з духовки і даємо їм охолонути.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжнього гуакамоле.