Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгрідієнти:

3 яйця
10 г масла
сіль і мелений чорний перець
2 ч. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за ніч: росіяни "здалися", путіна принизили під час візиту закордон, а Арестович розповів, чим обернеться війна у серпні Головне за 30 червня: Порошенка впіймали, Бєдняков відібрав лаври у Притули, Борис Джонсон у небезпеці, а жителі Маріуполя без будинків Стильна Катерина Кухар вразила неймовірним образом згадавши про основний закон Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку і віддав свої пів мільйона: "Який я тоді волонтер"
Показати ще

1. Розбиваємо яйця в миску і збиваємо виделкою до тих пір, поки вони не стануть гладкими. Перемішуємо з холодними вершками.

2. Приправляємо сіллю і чорним перцем.

3. Нагріваємо важку антипригарну сковорідку на високій температурі і додаємо масло. Коли олія нагріється, виливаємо яйця в каструлю.

4. Використовуючи дерев'яну вилку або шпатель і працюючи круговими рухами, переміщаємо яйця по сковороді.

5. Зупиняємо переміщення сковороди. Дозволяємо яйцям сформувати легку скоринку, а потім знімаємо сковороду з вогню.

6. Використовуючи виделку, складаємо омлет по напрямку до середини з обох сторін, щоб сформувати форму сигари.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рибних котлет.