Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 8

Інгрідієнти:

170 г чистого меду
140 г масла
85 г цукру
2 яйця
200 г борошна
вода
Для глазурі:
55 г цукрової пудри
1 ст. л. чистого меду
гаряча вода

Приготування:

Популярні новини зараз
Настя Каменських зворушливо показала найвідповідальніший момент в її житті: "Я дуже хвилювалась" Друг Володимира Зеленського Борис Джонсон наблизився до небезпеки впритул: "Він не може сидіти на місці" Черговий конфуз росіян на прощанні з окупантами, які "повернулися": "Помер за станом здоров'я" Потап відповів Анастасії Приходько на її "фе" щодо репера та нагадав про головного ворога: "Ми всі патріоти"
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і змащуємо маслом форму для випічки діаметром 18 см.

2. Змішуємо мед, масло і цукор у великій каструлі. Додаємо столову ложку води і нагріваємо акуратно, поки не розплавиться.

3. Знімаємо з вогню і змішуємо з яйцями і борошном.

4. Викладаємо у форму і випікаємо протягом 40-45 хвилин, поки торт не підніметься.

5. Даємо охолонути.

6. Поки торт ще теплий, робимо глазур, змішавши цукор і мед разом з 2-3 чайними ложками гарячої води.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх кексів.