Час підготовки: 2 години
Час приготування: 2 години
Порції: 4

Інгрідієнти:

Для чіа пудингу:
400 г жирних вершків
6 ст. л. насіння чіа
2 ст. л. ванільного екстракту
4 ч. л. меду, переважно сирого, за смаком
300 г малини
20 крапель чистого екстракту стевії

Для прикраси:
маленька жменя підсмаженого кокоса або подрібненого мигдалю
½ апельсина

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготування:

1. Збиваємо вершки з насінням чіа, екстрактом ванілі, медом, малиною і сіллю до однорідної консистенції. Додаємо стевію, але тільки трохи так як вона дуже солодка.

2. Охолоджуємо суміш чіа в холодильнику протягом не менше 4 годин або переважно на ніч.

3. Для прикраси, поділяємо пудинг серед 4 сервірувальних мисок. Прикрашаємо малиною, кокосом і мигдалем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх кексів.