Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

2 ст. л. оливкової олії
800 г цукіні нарізати кільцями по 5 мм
кілька тимьяновых гілочок
кілька листочків базиліка
100 мл вершків
50 мл молока
1 ч. л. борошна
75 г твердого сиру, натерти

Приготування:

Популярні новини зараз
Євген Кошовий та Олександр Пікалов з "Квартал 95" зустріли путіна копняками: "Що ти зириш? Виходь, х*йло" Слава Дьомін зізнався, що його рідна мати подала на нього до суду і вимагає аліментів: "Краще б ці гроші пішли на онука" Ірина Білик здала Таїсію Повалій та Ігоря Ліхуту з потрохами: "Радіє з того, що відбувається з нами тут" Наталя Могилевська втрапила в халепу: "Друзі мої! Трапилось непередбачене"
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Наливаємо оливкову олію у велику сковороду з кришкою. Додаємо цукіні і трави і приправляємо сіллю і перцем.

3. Накриваємо і варимо протягом 10 хвилин, помішуючи, поки цукіні трохи не пом'якшиться.

4. Переміщаємо в духовку. Збиваємо вершки, молоко і борошно разом і приправляємо сіллю. Поливаємо цією сумішшю цукіні.

5. Посипаємо все сиром. Випікаємо в духовці близько 25 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти на рецепт соусу тартар.