Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

1 ч. л. насіння фенхелю
2 ч. л. насіння кмину
4 цибулини, тонко нарізати
2 червоних чилі, дрібно нарізати
3 ст. л. свіжого листя коріандру
2 лайма, тільки сік
2 ст. л. устричного соусу
¼ ч. л. анісу
1 ст. л. сидр-оцту
1 ст. л. темного соєвого соусу
600 г сирих тигрових креветок, очистити


Для смаженої зелені:
1 ч. л. оливкової олії
3 пак-чой (китайська капуста)
1 ч. л. імбиру
1 ст. л. соєвого соусу
¼ ч. л. підсмаженого кунжутного масла

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготування:

1. Обсмажуємо насіння фенхеля і кмину в маленькій сковороді протягом 1-2 хвилин. Додаємо зелену цибулю, чилі, коріандр, сік лайма, устричний соус, аніс, оцет і соєвий соус. Перемішуємо з креветками і тушкуємо протягом 10 хвилин.

2. Розігріваємо гриль до самого високого рівня.

3. Розкладаємо креветки на решітці і смажимо протягом 3-4 хвилин.

4. Щоб приготувати смажену зелень, нагріваємо масло в широкій, антипригарній сковороді на високій температурі. Додаємо китайську капусту, імбир і соєвий соус і тушкуємо 4-5 хвилин. Перемішуємо в кунжутній олії.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бурякового супу з сиром фета.