Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

3 ч. л. порошку овочевого бульйону
800 мл кип'яченої води
4 стручка спаржі
2 ст. л. білої або червоної місо-пасти
1 ст. л. мирина (солодке рисове вино)
1 ст. л. соєвого соусу
200 г тофу

Приготування:

Популярні новини зараз
Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися" Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розставання з Потапом розповіла про нову втрату: "Люди показують туалет" Фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко втекла в росію і забула про війну: "Виявилося, ти наша ганьба" Наталя Могилевська втрапила в халепу: "Друзі мої! Трапилось непередбачене"
Показати ще

1. Кладемо бульйон з киплячою водою в каструлю і добре перемішуємо.

2. Дрібно нарізаємо спаржу по діагоналі і додаємо в каструлю. Варимо три хвилини.

3. Поміщаємо місо-пасту в маленьку миску і додаємо трохи гарячого бульйону, збиваємо маленьким вінчиком, щоб позбутися від грудочок. Потім плавно, повільно виливаємо суміш назад в каструлю, постійно збиваючи.

4. Додаємо мірін, соєвий соус і сир. Нагріваємо на низькому вогні, без кипіння.

5. Подаємо в маленьких супових чашах.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вершкового пудингу.