Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 10

Інгрідієнти:

285 г борошна
1 ч. л. соди
½ ч. л. солі
110 г масла
225 г цукру
2 яйця
4 стиглих банана
85 мл молока, змішати з лимонним соком або оцтом 1½ чайної ложки
1 ч. л. екстракту ванілі

Приготування:

Популярні новини зараз
Стендап-комік Олександр Сас вирішив "хайпанути" і висміяв жінок у ЗСУ - вже попрощався з кар'єрою: "Погано пожартував" Оля Полякова назвала корінь проблем в сім'ях, відчула і Маша Єфросиніна: "Я цю пісю мила, торкалась з дитинства" "Холостячка" Злата Огнєвіч показала нічну спокусу у Львові: важко триматися Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, як окупанти намагатимуться знищити українців
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Просіваємо борошно, змішуємо борошно, соду і сіль у велику миску.

3. В окремій мисці змішуємо вершкове масло і цукор, збиваємо до повітряної консистенції.

4. Додаємо яйця, пюре з бананів, молоко і ванільний екстракт в масло і цукрову суміш і добре перемішуємо. Додаємо в борошняну суміш.

5. Змащуємо форму для випічки 20 см х 12,5 см і заливаємо в неї тісто.

6. Переносимо в духовку і випікаємо близько години або до золотисто-коричневого кольору.

7. Виймаємо з духовки і охолодити у формі протягом декількох хвилин, потім виймаємо з неї.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вершкового пудингу.