Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

Для соусу:
400 г в'ялених помідорів
1 ч. л. сушених змішаних трав
2 щіпки цукрової пудри
1 зубчик часнику
200 г сиру моцарелла (або інший сир)
сіль і мелений чорний перець


Для тіста:
300 г борошна
1 ст. л. розпушувача
½ ч. л. солі
300 г натурального йогурту

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Щоб зробити соус, змішуємо помідори, змішані трави і цукор в сковороді. Очищаємо і дрібно натираємо часник, додаємо його в сковороду і тушкуємо на середньому вогні. Тушкуємо обережно 10 хвилин, поки не загусне, а потім видаляємо з вогню і приправляємо сіллю і перцем. Залишаємо охолонути.

3. Щоб приготувати тісто, змішуємо борошно, розпушувач і сіль у мисці і робимо колодязь посередині. Вливаємо йогурт з перемішуванням виделкою. Коли суміш утворює грубе тісто, викачуємо його на злегка борошняну робочу поверхню і місимо, щоб сформувати гладку кулю. Поділяємо тісто на 4 рівні частини і розгортаємо в тонкі кола.

4. Обережно кладемо основи для піци в піч. Запікаємо протягом 3-4 хвилин, поки тісто не почне підніматися, а потім виймаємо з духовки.

5. Змащуємо основи для піци зверху соусом. Розкидаємо моцарелу зверху. Приправляємо чорним перцем, дрібкою трав, потім повертаємо в духовку. Запікаємо протягом 5 хвилин, поки поснови не стануть хрусткими, а сир не розплавиться.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжніх мексиканських начос.