Інгрідієнти:

1 велика морква, очищена, грубо терта
6 фініків
1/4 склянки висушеного ананаса
1 склянку вівсянки
1 ст. л. мигдалю
1/2 ч. л. меленої кориці
1/4 ч. л. мускатного горіха
1/2 склянки висушеного кокосу

Приготування:

1.Обробляємо моркву, фініки, ананаси, вівсянку, мигдаль, корицю і мускатний горіх в кухонному комбайні до однорідної консистенції.
2.Робимо з суміші кульки. Посипаємо кокосом. Даємо охолонути принаймні годину. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику протягом 1 тижня.

Популярні новини зараз

Леся Нікітюк показала волосся на інтимному місці та зізналася в найсміливіших бажаннях

15-річна донька Полякової вперше знялася напівоголеною: прикрила груди стрічкою

Гола українська Кардашьян засвітила більше, ніж зазвичай: "Коли ж ти навчишся"

45-річна Могилевська стривожила українців зовнішніми змінами: "Зараз Ви чужа"

Показати ще

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бренді-соусу.