Інгрідієнти:

1 велика морква, очищена, грубо терта
6 фініків
1/4 склянки висушеного ананаса
1 склянку вівсянки
1 ст. л. мигдалю
1/2 ч. л. меленої кориці
1/4 ч. л. мускатного горіха
1/2 склянки висушеного кокосу

Приготування:

1.Обробляємо моркву, фініки, ананаси, вівсянку, мигдаль, корицю і мускатний горіх в кухонному комбайні до однорідної консистенції.
2.Робимо з суміші кульки. Посипаємо кокосом. Даємо охолонути принаймні годину. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику протягом 1 тижня.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бренді-соусу.