Інгрідієнти:

250 г молочного печива
100 г вершкового масла, розплавленого
3 яйця
1 чашка цукрової пудри
1 1/4 чашки борошна
1/2 ч. л. розпушувача
3 ч. л. дрібно натертої лимонної кірки
1/3 склянки лимонного соку
Лимонна глазур:
2 чашки цукрової пудри
50 р масла
2 ст. л. лимонного соку

Приготування:

1.Змащуємо 5 см глибиною 20 см шириною форму для випікання. Викладаємо папір для випічки.
2. Використовуючи кухонний комбайн, печиво подрібнюємо до крихт. Додаємо масло. збиваємо до однорідності. Выкладывем бісквіт на основу готової тарілки. Охолоджуємо протягом 30 хвилин. Розігріваємо духовку до 150 градусів.
3. Між тим, використовуючи електричний міксер, збиваємо яйця і цукор протягом 10 хвилин або до тих пір, поки вони не стануть густими і вершковими. Просіваємо борошно і розпушувач з яєчної суміші. Додаємо шкірку і сік. Збиваємо до однорідності. Наливаємо суміш на основу, рівномірно розподіляємо.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

4. Випікаємо протягом 40 хвилин.Охлождаем.
5. Робимо лимонну глазур: наносимо цукрову глазур і масло в миску. Розмішуємо як слід. Поступово додаємо лимонний сік, помішуючи, щоб утворити товсту глазур. Змащуємо пиріг глазур'ю.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматного глінтвейну.