Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 х 800 г в'ялених томатів
2 палички селери
2 моркви
2 цибулини
1 лавровий лист
жменя листя базиліка (за бажанням)
1 склянку води
2 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за ніч, 25 червня: Галкіна побили, Полякова зганьбилася, окупант похвалився награбованим, а Сасанчин отримав ляпаса "Холостячка" Злата Огнєвіч показала нічну спокусу у Львові: важко триматися путін ховав від народу ще одну свою дачу: кожен сантиметр просякнуто розкішшю Олександр Алієв розніс в пух і прах Миколу Тищенка, який ховався на Закарпатті: "Чому ти обсир*єшся?"
Показати ще

1. Дрібно нарізаємо селеру, моркву і цибулю, злегка обсмажуємо у великій високій каструлі на оливковій олії до розм'якшення і золотисто-коричневого кольору.

2. Додаємо помідори, базилік, лавровий лист, томатне пюре, воду, сіль і мелений чорний перець.

3. Добре перемішуємо, накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні близько 30 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяних кульок.