Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

250 г зрілого Чеддера
25 г пармезану
570 мл молока
40 простий борошна
40 г масла
щіпка кайенского перцю
трохи свіжого тертого мускатного горіха
сіль і свіжозамороженої чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за ніч, 25 червня: Галкіна побили, Полякова зганьбилася, окупант похвалився награбованим, а Сасанчин отримав ляпаса Стендап-комік Олександр Сас вирішив "хайпанути" і висміяв жінок у ЗСУ - вже попрощався з кар'єрою: "Погано пожартував" "Холостячка" Злата Огнєвіч показала нічну спокусу у Львові: важко триматися Олександр Алієв розніс в пух і прах Миколу Тищенка, який ховався на Закарпатті: "Чому ти обсир*єшся?"
Показати ще

Все, що вам потрібно, це покласти молоко, борошно, масло і кайенский перець в середню каструлю і помістити її на маленький вогонь. Потім, використовуючи повітряний шарнір, починайте збивати, до повітряної консистенції. Струшуйте безперервно, поки не отримаєте гладкий глянцевий соус. Потім додайте сири і знову збивайте, поки вони не расплавяться. Потім приправте сіллю, чорним перцем і мускатним горіхом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього фалафеля з морквою і йогуртом.