Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгрідієнти:

1 ч. л. ріпакової олії
80 г грибів
32 г нежирного бекону
2 цибулини, тонко нарізані
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
½ лимона, тільки сік
1 ст. л. полужирных вершків
30 г борошна
сіль і мелений чорний перець, за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз
Гвардієць "Шах" засмутив окупантів, і показав посилену оборону Харкова: "Будуть заздрити мертвим" путін ховав від народу ще одну свою дачу: кожен сантиметр просякнуто розкішшю Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, як окупанти намагатимуться знищити українців Олександр Алієв розніс в пух і прах Миколу Тищенка, який ховався на Закарпатті: "Чому ти обсир*єшся?"
Показати ще

1. Нагріваємо масло в маленькій сковороді на середньому вогні. Додаємо гриби, бекон, зелений лук і часник і тушкуємо 1-2 хвилини. Додаємо лимонний сік, потім накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні протягом 5 хвилин або до тих пір, поки гриби не будуть приготовані.

2. Прибираємо з вогню, перемішуємо в вершках і цибулі, і приправляємо.

3. Подавати гриби можна з тостами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт томатного рагу.