Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 великих картоплі
соняшникова масло для глибокого смаження
Для подачі
морська сіль
солодовий оцет

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за ніч, 25 червня: Галкіна побили, Полякова зганьбилася, окупант похвалився награбованим, а Сасанчин отримав ляпаса Чеченці вирушили добровольцями в Україну, щоб допомогти ліквідувати росію: не хочуть асоціацій з TikTok-загоном Кадирова путін ховав від народу ще одну свою дачу: кожен сантиметр просякнуто розкішшю Богдан Шелудяк зі "Школи" показав, в якому стані Дантес після Дорофєєвої з Кацуріним: "Можна вже йти?"
Показати ще

1. Очищаємо картоплю й нарізаємо її скибочками приблизно 1 см.

2. Нагріваємо эллектричну фритюрнецю до 130 градусів.

3. Обсмажуємо картоплю до трохи золотистого кольору і потім дістаємо з допомогою щілинної ложки.

4. Повторюємо процес з рештою чіпами.

5. Потім, повторно розігріваємо масло до 190 градусів. Смажимо чіпси повторно протягом 4-5 хвилин, або до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.

6. Посипаємо морською сіллю і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дхала: індійського супу-пюре.