Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

300 мл гарячої води
55 г цукру
500 мл рожевого ігристого вина або шампанського
4 листи желатину
150 р малини

Приготування:

Популярні новини зараз
Ірина Білик здала Таїсію Повалій та Ігоря Ліхуту з потрохами: "Радіє з того, що відбувається з нами тут" Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай не стримав сліз, згадуючи роки з мамою: "Ми тільки..." Джо Байден допоможе закрити небо над Україною, хоч і з запізненням: що відомо про нові системи ППО NASAMS Євген Кошовий з "Кварталу 95" ледь не розревівся, виїхавши до Варшави: "Нікуди повертатися"
Показати ще

1. Поміщаємо воду і цукор в маленьку каструлю з низькою і середньою температурою. Перемішуємо, щоб розчинити цукор, потім піднімаємо тепло і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, тушкуємо протягом п'яти хвилин, потім прибираємо каструлю.

2. Наливаємо ігристе вино у велику жаростійку миску і додаємо желатин. Відкладаємо на 5 хвилин.

3. Виймаємо листя, вичавлюємо якомога більше рідини і додаємо їх у цукровий сироп.

4. Збиваємо до тих пір, поки желатин повністю не розчиниться, потім виливаємо сироп назад у миску з ігристим вином і збиваємо вінчиком, щоб поєднати.

5. Даємо повністю охолонути, потім охолоджуємо желе протягом години.

6. Як тільки воно почне згущуватися, додаємо малину.

7. Поділяємо желе між шістьма склянками і накриваємо їх плівкою.

8. Охолоджуємо протягом чотирьох-шести годин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт томатного рагу.