Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 6

Інгрідієнти:

150 мл подвійного крему
½ ванільного стручка
100 мл молока
125 г темного шоколаду (70% какао)
2 яєчних жовтка
1 ст. л. цукрової пудри
1 корінь імбиру
30 г консервованого імбиру, подрібненого на дрібні шматочки

Приготування:

Популярні новини зараз
Гвардієць "Шах" засмутив окупантів, і показав посилену оборону Харкова: "Будуть заздрити мертвим" Наталя Могилевська примусила фанатів нервувати: співачку ледь не збив потяг в тунелі метро Богдан Шелудяк зі "Школи" показав, в якому стані Дантес після Дорофєєвої з Кацуріним: "Можна вже йти?" Олександр Алієв розніс в пух і прах Миколу Тищенка, який ховався на Закарпатті: "Чому ти обсир*єшся?"
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 140 градусів.

2. Нагріваємо крем, ванільний стручок і насіння в каструлі. Відставляємо на 30 хвилин.

3. Між тим, на повільному вогні, плавимо шоколад в молоці в маленькій каструлі.

4. Збиваємо яєчні жовтки, цукрову глазур і мелений імбир разом у великій мисці до легкої і пухкої консистенції. Додаємо шоколадну суміш, виймаємо ванільний стручок і збиваємо до однорідної консистенції.

5. Поміщаємо нарізаний імбир на дно горщиків. Наверх заливаємо шоколадну суміш. Поміщаємо горщики в глибоку форму і виливаємо досить гарячої води, щоб вони піднялися. Випікаємо протягом 45-60 хвилин.

6. Виймаємо горщики з духовки, даємо охолонути протягом декількох хвилин. Охолоджуємо в холодильнику протягом як мінімум шести годин перед подачею на стіл.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кривавої Мері.