Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

300 г заморожених ягід
1 яблуко
200 мл молока
150 г натурального йогурту
25 г вівсяних пластівців
10 г мигдальних пластівців

Приготування:

Популярні новини зараз
Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку і віддав свої пів мільйона: "Який я тоді волонтер" Фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко втекла в росію і забула про війну: "Виявилося, ти наша ганьба" Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" вирішив переплюнути Сергія Притулу і Лачена: "Скинь 100 гривень на ЗСУ" Надя Дорофєєва показала як розважається з новим обранцем, в Мережу попали фото: "Так швидко, після розлучення"
Показати ще

1. Поміщаємо ягоди, яблуко, молоко, йогурт, вівсянку і горіхи в блендер і змішуємо до однорідності.

2. Додайте 75-100 мл холодної води, трохи за раз, щоб домогтися гладкої консистенції.

3. Виливаємо в склянки і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибів у вершковому соусі.