Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12

Інгрідієнти:

60 мл рослинного масла, плюс додатково для змащування
180 г борошна
130 г борошна грубого помелу
1 ч. л. розпушувача
½ ч. л. соди
щіпка солі
3 свіжих розмаринових гілочки
2 яйця
100 мл йогурту
275 мл молока
1 ст. л. меду
240 г приготовленої гарбуза
жменю гарбузового насіння

Приготування:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом формочки для мафінів.

2. Просіваємо борошно, розпушувач і соду у велику миску. Приправляємо сіллю і розмарином.

3. Між тим в іншій мисці змішуємо яйця, йогурт, молоко, мед і рослинне масло, поки вони не будуть добре скомбіновані.

4. Наливаємо вологі інгредієнти в сухі і змішуємо інгредієнти разом. Перемішуємо з гарбузом.

5. Посипаємо гарбуз і насіння гарбуза над кексами. Випікаємо в центрі духовки протягом 20-25 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тірамісу.