Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

400 г свіжих бобів
1 цілісний червоний чилі
2 часникових гвоздики, дрібно нарізаних
1 зелений лук, тонко нарізаний
1 лимон, цедра і сік
1 ст. л. сушеного орегано
½ дріжджового хліба
4 ст. л. оливкової олії
200 г м'якого козячого сиру

Приготування:

Популярні новини зараз

Львівський бізнесмен намагається завоювати "Холостячку" Злату Огневич і закохав у себе українок: "Погляд альфа-самця"

19-річна красуня вийшла заміж за 61-річного чоловіка: закохав у себе берцями

Андрій Джеджула проговорився, чим займається після розлучення з дружиною : "Всіх без розбору"

У Приватбанку не можна оплатити комуналку: українці не знають, куди бігти

Показати ще

1. Нагріваємо велику каструлю, наповнену киплячою водою. Варимо боби дуже швидко (просто щоб пом'якшити, а не готувати їх). Зливаємо воду і залишаємо в прохолодному місці.

2. Смажимо чилі на плиті. Розрізаємо і видаляємо насіння.

3. Змішуємо чилі, часник, зелений лук, лимонну цедру і сік разом. Додаємо орегано і боби і злегка раздавливаем при їх змішуванні.

4. Нагріваємо велику сковорідку і висипаємо нарізаний хліб з невеликою кількістю оливкової олії. Смажимо з обох сторін протягом 1-2 хвилин.

5. Видаляємо з вогню і кладемо козячий сир і боби.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного супу-пюре з цибулею.