Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції:

Інгрідієнти:

400 г свіжих бобів
1 цілісний червоний чилі
2 часникових гвоздики, дрібно нарізаних
1 зелений лук, тонко нарізаний
1 лимон, цедра і сік
1 ст. л. сушеного орегано 
½ дріжджового хліба 
4 ст. л. оливкової олії
200 г  м'якого козячого сиру

Приготування:

1. Нагріваємо велику каструлю, наповнену киплячою водою. Варимо боби дуже швидко (просто щоб пом'якшити, а не готувати їх). Зливаємо воду і залишаємо в прохолодному місці.

2. Смажимо чилі на плиті. Розрізаємо і видаляємо насіння. 

3. Змішуємо чилі, часник, зелений лук, лимонну цедру і сік разом. Додаємо орегано і боби і злегка раздавливаем при їх змішуванні.

4. Нагріваємо велику сковорідку і висипаємо нарізаний хліб з невеликою кількістю оливкової олії. Смажимо з обох сторін протягом 1-2 хвилин.

5. Видаляємо з вогню і кладемо козячий сир і боби. 

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного супу-пюре з цибулею.