Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8

Інгрідієнти:

125 г масла або маргарину
125 г цукру
2 яйця
125 г борошна
збиті подвійні вершки, для подачі

Приготування:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.

2. На дві форми для випічки розміром 18 см кладемо пергамент.

3. Збиваємо масло і цукор разом до однорідності.

4. Збиваємо з яйцями.

5. Просіваємо борошно і перемішуємо з допомогою великої металевої ложки.

6. Суміш повинна мати м'яку консистенцію; якщо ні, додаємо трохи молока.

7. Поділяємо суміш між формами і обережно розподіляємо шпателем. Випікаємо протягом 20-25 хвилин. Даємо постояти протягом 5 хвилин.

8. Щоб склеїти два коржа разом використовуємо варення, лимонний сир або збиті вершки і ягоди.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт соковитої яловичини з перцем і листям салату.