Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20 пиріжків

Інгрідієнти:

3 ст. л. рослинного масла
½ ч. л. насіння гірчиці
60 г подрібненої цибулі
1 ч. л. дрібно нарізаного імбиру
60 м замороженого гороху
1 ст. л. коріандру
1 ч. л. кмину
¼ ч. л. порошку чілі
1-2 ч. л. сушеного порошку манго, за смаком
сіль за смаком
вода
600 г картоплі
4 ст. л. нарізаних свіжих листя коріандру
5 ст. л. розплавленого масла, для чищення
2 ст. л. насіння кунжуту

Приготування:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1. Нагріти масло в маленькій каструлі і обсмажити насіння гірчиці протягом приблизно десяти хвилин або поки вони не почнуть тріщати.

2. Додайте цибулю і імбир і варіть 2-3 хвилини. Додайте горох, добре перемішайте і додайте спеції, порошок манго, сіль і воду. Варіть протягом 1-2 хвилин, потім додайте картоплю і коріандр і варіть 2-3 хвилини.

3. Розігріти духовку до 200 градусів.

4. Покладіть лист тіста на чисту поверхню і змастіть його розплавленим маслом. Складіть одну третину тіста уздовж середини. Змастіть ще раз маслом і покладіть на іншій стороні, щоб зробити довгу тришарову смужку.

5. Помістіть одну округлу чайну ложку суміші на один кінець смуги, залишивши кордон 2 см. Візьміть правий кут і скрутіть по діагоналі вліво, закривши заповнення і утворюючи трикутник. Складіть знову вздовж верхньої складки трикутника. Продовжуйте складати таким чином, поки не досягнете кінця смуги. Почистіть зовнішню поверхню великою кількістю масла. Посипте кілька насіння кунжуту, якщо використовуєте.

6. Випікати в центрі духовки протягом 30-35 хвилин.

7. Для подачі, покладіть пиріжки на велику сервірувальну тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузових мафінів.