Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 маленькі курячі грудки
150 мл вершків
Для маринаду:
1 ст. л. вустерширського соусу
1 ст. л. меду
1 ст. л. паприки
1 ст. л. зернистої гірчиці
Для подачі:
молодий шпинат
варений рис, приготовлений
дикий рис, приготовлений

Приготування:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

1. Кладемо курячі грудки на чисту робочу поверхню. Накриваємо плівкою і акуратно відбиваємо з допомогою качалки або м'ясного молотка до 1 см.

2. Змішуємо інгредієнти маринаду на великій плоскій сковороді, потім злегка приправляємо кожне куряче філе з допомогою суміші приправ. Залишаємо маринувати якийсь час, якщо дозволяє час.

3. Нагріваємо велику антипригарну сковорідку. Додаємо трохи олії і обережно обсмажуємо курячі грудки трохи менше двох хвилин з кожного боку.

4. Видаляємо надлишки масла з каструлі з допомогою кухонного паперу, потім додаємо вершки в глечик і змішуємо з залишками паприки.

5. Наливаємо вершки з паприкою в каструлю навколо курки. Трохи тушкуємо. Подаємо з молодим шпинатом і сумішшю вареного рису і дикого рису.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт овочевого супу з смаженими ковбасками.