Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 кг курячих крилець

рослинна олія
кілька паличок селери
сіль і мелений чорний перець
Для гарячого соусу:
Масло 50 г / 1 мл
2 зубчики часнику, подрібнені
гарячий соус 
1 ст. л. сидр-оцту
1 ч. л. цукру
Для синього сирного соусу:
100 г вершкового сиру
1 маленький цибулю
100 мл сколотин
150 мл вершків
1 ч. л. оцту

Приготування:

1.Викладаємо крильця на стійку в холодильнику, накриваємо і охолоджуємо на ніч.

2.Для гарячого соусу плавимо масло в маленькій каструлі і додаємо часник. Тушкуємо м'яко протягом хвилини або двох, потім збиваємо в гарячому соусі, оцеті і цукор. Приправляємо сіллю і перцем.

3.Щоб приготувати соус з синього сиру, змішуємо сир з цибулею, пахтою, кремом і оцтом.

4.Наливаємо достатньо масла в глибоку сковороду або велику каструлю, щоб заповнити її не більше ніж на половину. Нагріваємо олію до 160 °. Готуємо крила партіями протягом 10 хвилин. Піднімаємо температуру масла до 190 ° і знову обсмажуємо.

5. Поміщаємо крила в миску і поливаємо гарячим соусом. 

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тосту з авокадо.