Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

Для вишні:
450 г стиглої вишні
3 ст. л. лимонного цукру
Для тіста:
20 г несолоного масла
2 яйця
3 ст. л. лимонного цукру
½ ч. л. екстракту ванілі
борошно
50 м  молока
75 г збитих вершків
щепотная морської солі

Приготування:

1. Акуратно змішуємо вишні, цукор і кірш і залишаємо на 2 години. (Цукор буде повільно проникати в вишню і посилювати їх смак.)

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму для випічки маслом і посипаємо цукром. Струшуємо цукор навколо страви так, щоб він був рівномірно покритий, а потім опрокидываем надлишки.

3. Для тіста нагріваємо масло в маленькій каструлі, поки воно не перетвориться в блідий колір фундука.

4. У великій мисці збиваємо яйця, цукор і ваніль до однорідності.

5. Додаємо борошно, збиваємо до однорідності, потім повільно додаємо молоко, вершки, сіль і буйр-шум.

6. Змішуємо вишні і їх сік в тісто і виливаємо в підготовлену форму для випічки.

7. Випікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин.

8. Щоб закінчити, посипаємо цукром лимонника і подаємо теплим.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бісквітного торта за 8 простих кроків.