Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин

Інгрідієнти:

6-8 маленьких яблук
8 дерев'яних паличок
400 г карамелі
1 ч. л. морської солі
нарізані підсмажені горіхи, підсмажений кокосовий горіх, ліофілізована малина або будь-які прикраси, які вам подобаються (за бажанням)

Приготування:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1. Змащуємо деко. Вставляємо дерев'яні палички в яблука і охолоджуємо їх у холодильнику. Кладемо карамель в середню каструлю з 4 столовими ложками води.

2. Нагріваємо карамель на середньому вогні, періодично помішуючи, поки вона не розчиниться. Зрештою, тоффі і вода зроблять гладкий соус. Збільшуємо вогонь і кип'ятимо соус протягом 2-3 хвилин, часто помішуючи. Видаляємо з вогню і перемішуємо з морською сіллю.

3. Наливаємо карамель в жаростійку миску і даємо їй охолонути протягом однієї хвилини. В маленьку миску висипаємо прикраси.

4. Занурюємо яблука в гарячу карамель. Тримаємо яблуко догори дном протягом 30 секунд або близько того. Занурюємо яблука в чашу з прикрасами. Повторюємо з усіма яблуками.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених яєць з шинкою і шпинатом.